Γειά σου,

Παίρνω αυτή την ευκαιρία να συστηθώ και να σου δώσω κάποιες πληροφορίες για την εκπαίδευση και την επαγγελματική μου πορεία μέχρι σήμερα!

Ονομάζομαι Χριστιάνα Χαραλάμπους και είμαι η Life Coach στο Δημιουργικό Εργαστήρι eCreate!

 

To ενδιαφέρον μου στο Life Coaching ξεκίνησε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο Graphics/ Multimedia Design and IT στο Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου.

Το 2008 απέκτησα το δίπλωμα μου ως Child Coach στο Oxford College του Λονδίνου και το δίπλωμα μου στο Child Care Services του Stonebridge College, UK. Αργότερα είχα την ευκαιρία να εργαστώ για
5 χρόνια με μαθητές δημοτικού σχολείου και γυμνασίου που παρακολούθησαν βιωματικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης σε δημόσια σχολεία στη Λεμεσό. Αργότερα απέκτησα διπλώματα στο Child και Advanced Psychology. Κατέχω επίσης το Life Coaching Diploma και Yoga Diploma του Renaissance Training Academy, London. Έχω παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια και προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης όπως το «Heal your Life» Louise Hay και το «Uleash the Power Within with Tony Robbins». Η εκπαίδευση μου είναι συνεχείς αφού νιώθω πραγματικά τη δίψα να αναπτύσσω τις γνώσεις και να καλλιεργώ το πνεύμα μου.

Νιώθω ευγνωμοσύνη που κάνω ένα επάγγελμα που υπεραγαπώ και νιώθω ιδιαίτερα ευλογημένη που είμαι μαμά δύο υπέροχων κοριτσιών.

Διατηρώ το δικό μου εργαστήρι όπου, μέσω συναντήσεων, βοηθώ ενήλικες και παιδιά να επιλύσουν προβλήματα που κάνουν τη ζωή τους δύσκολη.
Είναι ευλογία να είμαι σε θέση να βοηθήσω τα άτομα να γνωρίσουν τον εσωτερικό τους κόσμο, να βρουν τρόπους για να διαχειρίζονται τα δύσκολα συναισθήματά τους και να απελευθερώνονται από αυτά που τους βαραίνουν.

Μέσα από το πρόγραμμα Powerkids,  χρησιμοποιώ διάφορες μεθόδους με τις οποίες βοηθώ τα παιδιά να καλλιεργήσουν το χαρακτήρα τους, όπως και να αναγνωρίζουν και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους. Ο κύριος στόχος μου είναι να βοηθήσω τα παιδιά να είναι αυτόνομα και να έχουν αυτοπεποίθηση ώστε να είναι σε θέση να ξεπερνούν τις διάφορες δύσκολες καταστάσεις που πιθανόν να αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Στο εργαστήρι τρέχουν επίσης Ομάδες Συζήτησης Γονέων, όπου συζητούμε και βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μέσα στις οικογένειές τους.
Ξέροντας πόσο σημαντική είναι η ψυχική ηρεμία του ατόμου στην αντιμετώπιση των διαφόρων καταστάσεων που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, έχω διαμορφώσει ειδικά προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο τα οποία παίρνουν σάρκα και οστά στο φετινό μας πρόγραμμα.

Η ευτυχία ξεκινά από τον εσωτερικό μας κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να βοηθήσω στην δημιουργία μιας νέας πιο ανάλαφρης ζωής για παιδιά και ενήλικες!

Μια ματιά στη δράση μου: