Το πρόγραμμα αυτό αποτελείται από 6 συναντήσεις οι οποίες στοχεύουν τόσο στη συμπεριφορά των γονιών όσο και των παιδιών και τους τρόπους μέσα από τους οποίους μπορούμε να αναπρογραμματίσουμε την οικογένειά μας ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την ένταση και να αυξήσουμε την ηρεμία και τη χαρά στο σπίτι μας.

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για γονείς με παιδιά από τη γέννηση μέχρι 10 ετών που:

– Θέλουν τα παιδιά τους να είναι πιο συνεργάσιμα.
– Ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με νέες τεχνικές όσον αφορά στο ρό

λο τους ως γονείς.
– Προτιμούν να υπάρχουν λιγότερες φωνές μέσα στο σπίτι και περισσότερη αγάπη.
– Νιώθουν πελαγωμένοι με το βαρυσήμαντο ρόλο τους ως γονείς.
– Δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους ξεσπώντας με εκρήξεις θυμού.

Το πρόγραμμα καλύπτει σε συντομία τα πιο κάτω:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 1
Πως διαχειριζόμαστε τα δικά μας συναισθήματα ως γονείς και πως καθοδηγούμε, αντί να επιβάλλουμε τις απόψεις μας στα παιδιά μας.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2
Πως διατηρούμε τις γραμμές επικοινωνίας ανοικτές και πως ενισχύουμε τη σχέση με τα παιδιά μας. Ένα από τα σημαντικότερα, αν όχι το σημαντικότερο, κλειδί στην ευτυχισμένη οικογένεια.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 3
Πως αντιμετωπίζουμε και πως βοηθούμε το παιδί μας να διαχειριστεί τα δύσκολα συναισθήματά του όπως αυτό του θυμού.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 4
Το μυστικό των επιτυχημένων γονιών. Πως θέτουμε όρια χωρίς τιμωρίες και διαμάχες.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 5
Πώς προλαβαίνουμε και πως περιορίζουμε τα ξεσπάσματα των παιδιών μας. Πώς εφαρμόζουμε ρουτίνες κατά τη διάρκεια της ημέρας που θα βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία της οικογένειάς μας.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 6
Συνοψίζουμε τα νέα δεδομένα τα οποία θα επιφέρουν στην οικογένεια μας την ηρεμία και βλέπουμε τους τρόπους που θα τα διατηρήσουμε και στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο καθένας θα μπορεί να θέσει προς συζήτηση θέματα που απασχολούν την οικογένειά του και δυσκολεύουν τη ζωή του ως γονιό. Η έμπειρη Child Coach Χριστιάνα Χαραλάμπους (Oxford College – London) θα μπορεί να απαντήσει και να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βιωματικά, θεωρητικά και πρακτικά στοιχεία με παραδείγματα που συναντούμε στην καθημερινότητά μας.

Κόστος συμμετοχής 110€. Εάν και οι δύο γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, τότε ο ένας μπορεί να εγγραφεί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Διάρκεια συναντήσεων: 120’

Έναρξη προγράμματος:
Σάββατο 03.03.18  Ώρα 8.30 π.μ
Η ημερομηνία για την 6η συνάντηση θα οριστεί με την έναρξη του προγράμματος σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες αφού εμπίπτει με τους εορτασμούς του Πάσχα.

Οι συναντήσεις γίνονται σε εβδομαδιαία βάση.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 25 10 48 08 ή συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!

Σημειώστε ότι δεν υπάρχει καμιά υποχρέωση ή δέσμευση με τη συμπλήρωση της πιο κάτω φόρμας. Η φόρμα συμπληρώνεται μόνο για σκοπούς εύκολης οργάνωσης των ομάδων.

Όνομα:*
E-mail:
Τηλ:*
-
Ομάδα Προτίμησης
Δωρεάν Συμμετοχή Συζύγου: