Ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της σημερινής μαμάς. Κουρασμένη και ταλαιπωρημένη τρέχει με ασταμάτητους ρυθμούς για να προλάβει όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινά ξεχνώντας πόσο μοναδική είναι και ότι της αξίζει να σταματάει που και που, να ανασαίνει και να θυμάται ποια πραγματικά είναι.

Είμαι η Χριστιάνα Χαραλάμπους και είμαι Child Life Coach.  Έχω την ευκαιρία να συνομιλώ τόσο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο με πολλές μαμάδες καθημερινά. Βλέπω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και για να είμαι ειλικρινής πολλές από αυτές είναι αρκετά γνώριμες σε μένα αφού τις συναντώ κι εγώ έχοντας και εγώ η ίδια τον σπουδαίο ρόλο της μαμάς!

Το πρόγραμμα «Ισορροπημένη μαμά… ισορροπημένα παιδιά» ξεκινά τον Φεβρουάριο 2018. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό θα:

– Τονώσουμε την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση μας
– Έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο μέσω διαφόρων ασκήσεων και διαλογισμού
– Μάθουμε να αναγνωρίζουμε και να τα συναισθήματα μας (πχ διαχείριση του θυμού)
– Γνωρίσουμε τρόπους μέσα από τους οποίους να μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας λεκτικά
– Συζητήσουμε θέματα  που μας απασχολούν ως μαμάδες αλλά και ως γυναίκες
– Μάθουμε τεχνικές αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε με τα παιδιά μας (πχ οριοθέτηση, ρουτίνες κτλ)
– Κάνουμε ασκήσεις χαλάρωσης με αναπνοές και ασκήσεις εμπνευσμένες από το Yoga
– Γελάσουμε και να χορέψουμε (γιατί όχι άλλωστε;)

Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Πέμπτη 6 με 7 μ.μ και είναι δομημένες έτσι ώστε να μπορεί η κάθε μαμά να μαθαίνει νέους τρόπους αντιμετώπισης των δύσκολων καταστάσεων, να «ξεφορτώνει» τα αρνητικά συναισθήματα, να έρχεται σε επαφή με τον εσωτερικό της κόσμο  και να επιστρέφει ανάλαφρη στην οικογένεια της!

Η μητέρα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τη σταθερότητα και ισορροπία των παιδιών της. Μια μάνα ήρεμη, χαρούμενη και ανάλαφρη είναι  το πολυτιμότερο δώρο για το παιδί της!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 25 10 48 08 ή συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!

Σημειώστε ότι δεν υπάρχει καμιά υποχρέωση ή δέσμευση με τη συμπλήρωση της πιο κάτω φόρμας. Η φόρμα συμπληρώνεται μόνο για σκοπούς εύκολης οργάνωσης των ομάδων.

Όνομα:*
E-mail:
Τηλ:*
-