Θες να νιώθεις κοντά στο παιδί σου;
Θες περισσότερα χαμόγελα και λιγότερους καυγάδες;
Θες να βελτιωθεί η συμπεριφορά του παιδιού σου;
Θες να αποφύγεις τις ανούσιες τιμωρίες;

Εάν απάντησες ναι στις πιο πάνω ερωτήσεις, τότε η συνάντηση αυτή είναι για σένα! Αυτό που χρειάζεσαι, είναι να δημιουργήσεις μια δυνατή σχέση με το παιδί σου, που θα φέρει την ισορροπία στο σπίτι σας.

Η συνάντηση αυτή έχει ως στόχο την καλύτερη λειτουργία της αλληλεπίδρασης γονέα και παιδιού. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να εδραιώσουμε μια καλή σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης με τα παιδιά μας, πριν φτάσουν στη δύσκολη περίοδο της εφηβείας, για να κάνουμε τη ζωή μας, αλλά και των παιδιών μας πιο εύκολη!

Αναμφισβήτητα, η διαδικασία αυτή, απαιτεί χρόνο, υπομονή και επιμονή, αλλά το αποτέλεσμα, η υγιής σχέση, θα αποφέρει καρπούς σε όλα τα στάδια της ζωής των παιδιών, αλλά και της δικής μας.


Πως μπορούμε να κάνουμε τα παιδιά μας να ΘΕΛΟΥΝ να συνεργαστούν μαζί μας;
Πως μπορούμε να αποφύγουμε εντάσεις και φωνές και να έρθουμε κοντά τους πραγματικά;
Μήπως δεν χρειάζεται να επιβάλουμε τις απόψεις μας, αλλά να καθοδηγήσουμε και να δώσουμε χώρο στα παιδιά μας, εμπνέοντας τα μέσα από τη δική μας συμπεριφορά;

Πότε πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία αυτή;

Από τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο το παιδί μας, ξεκινά να κτίζεται η σχέση μεταξύ μας. Από τον τρόπο που αντιδρούμε στο κλάμα του όταν είναι βρέφος, ή τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την τάση εξερεύνησης του όταν αρχίσει να περπατά και γενικότερα το βαθμό κατανόησης που δείχνουμε στο παιδί μας μεγαλώνοντας, θα εξαρτηθεί και η ποιότητα της σχέσης μας μαζί του.

Η συνάντηση αυτή είναι κατάλληλη για νέους γονείς αλλά και γι’ αυτούς με παιδιά μέχρι την ηλικία των 8 χρονών. Ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο για τον κάθε γονιό, αφού θα δούμε διάφορες τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων της καθημερινότητας μας, μέσα στην οικογένεια και τρόπους με τους οποίους θα δημιουργήσουμε μια δυνατή σχέση με τα παιδιά μας!

Στόχος μας ως γονείς είναι να μεγαλώσουμε «ελεύθερα» άτομα, ισορροπημένα και με αυτοεκτίμηση. Στο eCreate στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όσες περισσότερες οικογένειες μπορούμε να είναι ευτυχισμένες και να επικρατεί η αγάπη και η συνεργασία μέσα στο σπίτι!

Ημερομηνία: 09.03.18
Ώρα έναρξης: 6.30 μμ. (Οι εγγραφές ξεκινούν στις 6.15 μμ.)