Παρασκευή 10.11.17, Ώρα 6μ.μ. – 8μ.μ.

Υγιεινή διατροφή ή δίαιτες της μόδας; Πώς θα φροντίσουμε την οικογένεια αλλά και το σώμα μας.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ ο ρόλος της γυναίκας – μητέρας είναι πιο καθοριστικός αλλά και πιο δύσκολος όσον αφορά την διατροφή (αλλά και την υγεία) της οικογένεια της. Μέσα από ένα καταιγισμό πληροφοριών καλείται να ξεμπλέξει το κουβάρι και να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας της έχοντας ως επιπλέον αντίπαλο τον ελάχιστο (συνήθως) χρόνο.

Η υγιεινή διατροφή δεν χρειάζεται όμως να είναι καταναγκαστικό έργο για την σύγχρονη γυναίκα. Μπορεί να είναι ένα όμορφο, γευστικό ταξίδι τόσο για την ίδια όσο και για τους γύρω της.

Στο eCreate δίνουμε έμφαση στην υγεία του νου και της ψυχής όπως επίσης στην υγεία του σώματος έτσι διοργανώσαμε με μεγάλη μας χαρά τη συνάντηση με θέμα «Υγιεινή διατροφή ή δίαιτες της μόδας; Πώς θα φροντίσουμε την οικογένεια αλλά και το σώμα μας.»

Στη συνάντηση μας θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου 2017, ώρα 6 μ.μ. θα δούμε τα μυστικά της υγιεινής διατροφής που θα χαρίσουν ένα υγιές  και καλλίγραμμο σώμα σε εμάς αλλά και σε όλα τα μέλη της οικογένειας μας! Θα παρουσιάσουμε συνταγές και συνδυασμούς φαγητών που μπορούν να προετοιμαστούν εύκολα και γρήγορα για να διευκολύνουν το έργο της κάθε νοικοκυράς!

Στη συνάντηση θα μας διαφωτίσει στο θέμα της υγιεινής διατροφής η κ. Αλίκη Ζηκάκη εγγεγραμμένη Διαιτολόγος/Διατροφολόγος και θα έχουμε τη χαρά να δούμε την χρήση του Thermomix, ενός υπέροχου εργαλείου κουζίνας που βοηθά στην γρήγορη και υγιεινή προετοιμασία φαγητών και ροφημάτων, από την κ. Άντρη Χαραλάμπους σύμβουλος Thermomix Κυπρου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα ή στο τηλέφωνο 25 104 808.

Θα χαρούμε να σας δούμε!