Με μεγάλο ενθουσιασμό διεξάγεται στο εργαστήρι μας για τρίτη χρονιά το μοναδικό πρόγραμμα ανάπτυξης χαρακτήρα POWERKIDS, για παιδιά ηλικίας 4 μέχρι 8 ετών.

Τα κύρια θέματα που θα καλύψουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς είναι:

– Αυτογνωσία
– Αναγνώριση και Διαχείριση Συναισθημάτων
– Διαχείριση θυμού
– Φόβος στο σκοτάδι – Εφιάλτες
– Δεξιότητες στις Σχέσεις με άλλα άτομα – Φιλίες
– Μείωση του άγχους
– Κοινωνική Ευαισθητοποίηση
– Θετικές Συμπεριφορές
– Υπεύθυνη Λήψη Αποφάσεων
– Καλλιέργεια της Δημιουργικότητας

Στο πρόγραμμα Powerkids χρησιμοποιούμε τεχνικές όπως παιγνιοθεραπεία, ασκήσεις αναγνώρισης και διαχείρισης με τη χρήση της αμμοδόχου, art therapy κ.α.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την Κοινωνική και Συναισθηματική Ανάπτυξη των Παιδιών σε συνδυασμό με διάφορες δραστηριότητες όπως Υπολογιστές, Ζωγραφική, Μαγειρική / Ζαχαροπλαστική, Ρυθμική Αγωγή, Θεατρικό Παιχνίδι, Χειροτεχνίες, Ομαδικά Παιχνίδια, Βιβλίο, Κηπουρική και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από την Child Coach του eCreate, Χριστιάνα Χαραλάμπους με περισσότερα από 9 χρόνια πείρα στον τομέα της ανάπτυξης χαρακτήρα παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 25 10 48 08 ή συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!

Σημειώστε ότι δεν υπάρχει καμιά υποχρέωση ή δέσμευση με τη συμπλήρωση της πιο κάτω φόρμας. Η φόρμα συμπληρώνεται μόνο για σκοπούς εύκολης οργάνωσης των ομάδων.

Όνομα:*
E-mail:
Τηλ:*
-
Ηλικία παιδιού:*
Ημέρα Προτίμησης
Ωρα προτίμησης: